Wat Is De Slimste Methode Om Avast Zonder Wachtwoord Te Verwijderen?

Avast, gevestigd in Tsjechië, levert antivirussoftware onder begeleiding van hooggekwalificeerde applicatieontwikkelaars. Ze bieden zo'n gratis demoversie van hun antivirusprogramma, zodat de gebruiker het kan leren kennen en begrijpen. Er is ook een handige manier om de demoversie of een betaalde versie van Avast te verwijderen om over te schakelen naar een ander antivirus programma (of zonder een) dat elk type wachtwoord omzeilt.

Avast bevat een gratis hulpprogramma om te downloaden. Zorg ervoor dat u niet onverwacht andere items van uw computer verwijdert, zoals u zou doen bij elk verwijderings process.


Avast antivirus ondersteuning Belgie heeft u advies gegeven over hoe u Avast antivirus kunt verwijderen zonder wachtwoord.

Stap 1: Open de webbrowser van uw computer vanuit het "Home"-menu.

Stap 2- Ga naar de Remove Utility-site van Avast op internet (zie bronnen)

Stap3-Klik op de link om dit gratis hulpprogramma te downloaden, waarmee u de antivirus van Avast kunt verwijderen zonder dat u een dergelijk wachtwoord of sleutel hoeft op te geven.

Stap 4-Om uw pc af te sluiten, selecteert u "Start" en vervolgens "Afsluiten".

Stap5- Nadat het is uitgeschakeld, drukt u op de & aan / uit-knop om het weer in te schakelen en houdt u vervolgens de F8-toets ingedrukt. Hiermee wordt de veilige modus ingesteld en wordt uw computer opnieuw opgestart.

Stap 6- Voordat u doorgaat, wacht u tot de computer opnieuw is opgestart in de veilige modus.

Step7-Om het Disable process Utility te openen, dubbelklik erop.

Stap 8-Zoek op de harde schijf van uw computer naar de installatiemap van Avast antivirus.

Step9-Avast waarschuwt dat als u op een bestandsnaam klikt, alle inhoud wordt verwijderd, dus doe het niet tenzij u zeker weet dat Avast erin zit.

Stap 10-Wanneer u de bestandsmap met Avast vindt, klikt u op 'Verwijderen'.

Stap 11-Start uw computer opnieuw op; Avast zal volledig van uw machine zijn verdwenen wanneer deze terugkeert.

Door een paar stappen te volgen, kunt u Avast effectief verwijderen zonder wachtwoord. Voor meer informatie kunt u Contact Avast klantenservice telefoonnummer +32-28086866 voor de technische hulp.

Born

Comments

Popular posts from this blog

Kenmerken Van Avast! Antivirus Software Toepassing.

Hoe Een Bestand Als Veilig Indienen Bij Avast Antivirus 2017?