Wat Is Een Antivirus Software Firewall Hoe Kom Ik Er Vanaf?

De efficiëntie van internetbedreigingen om in ieders computer systeem te komen is niet onbekend en dit heeft tegelijkertijd geleid tot een vraag naar antivirus programma's.

Avast is altijd een van de meest favoriete antivirus oplossingen op de markt geweest voor digitale gebruikers. Deze antivirus wordt geleverd met een groot aantal functies om zijn gebruikers een onberispelijke internetervaring te bieden. Ze geloven ook in het bieden van een even goede klantenservice aan haar gebruikers. Dat iemand ontevreden is over de Avast ondersteuning van , is gewoon uit de context.

Deze antivirus biedt ook een firewall voor extra beveiliging. Maar het hebben van een firewall kan soms voor problemen zorgen in uw werk. Het kan valse informatie detecteren die van potentieel voordeel is voor de gebruiker. Om de normale stroom van uw werk bij te houden, kunt u ervoor kiezen om het enige tijd uit te schakelen.

Stappen om de Avast Antivirus Firewall uit te schakelen:

1. Allereerst moet u Avast internetbeveiliging openen door op het pictogram te klikken. U kunt ook de startoptie gebruiken om dit programma te openen. Zodra dit programma wordt geopend, ga je naar de instellingen.

2. Onder de actieve beschermingsoptie vindt u een 'ON'-tag. Klik op deze optie en tik in de lijst die voor je ligt op een optie met behulp van het vervolgkeuzemenu.

3. Nu kunt u deze firewall 10 minuten stoppen of wachten tot uw systeem opnieuw wordt opgestart. De keuze is volledig aan jou en je moet de optie dienovereenkomstig kiezen.

4. U kunt deze firewall ook permanent verwijderen door op 'permanent stoppen' te klikken.

Klik ten slotte op Ok om de door u aangebrachte gewijzigde wijzigingen op te slaan.

Al deze stappen zijn voldoende om te voorkomen dat uw firewall uw werkprestaties beïnvloedt.

Maar een waarschuwing: het is beter om deze firewall slechts voor een bepaalde periode uit te schakelen in plaats van ervoor te kiezen deze permanent uit te schakelen. Dit kan ernstige problemen veroorzaken voor uw computer systeem en alle opgeslagen gegevens, bestanden en mappen.

Als u merkt dat u in de war raakt tussen dit proces, is het ook beter om contact op te nemen met een deskundig team in plaats van vooruit te gaan met de eerste ideeën. De experts van Avast Telefoonnummer belgie +32-28086866 zorgen ervoor dat ze hun gebruikers volledig helpen.

Comments

Popular posts from this blog

Kenmerken Van Avast! Antivirus Software Toepassing.

Hoe Een Bestand Als Veilig Indienen Bij Avast Antivirus 2017?

Wat Is De Slimste Methode Om Avast Zonder Wachtwoord Te Verwijderen?