Hoe Een Bestand Als Veilig Indienen Bij Avast Antivirus 2017?

Vanwege de hoge beveiliging van de Avast-antivirus 2017 wordt de veilige website soms als gevaarlijk gemarkeerd. Dit komt omdat als de veilige website een stukje code bevat en die code overeenkomt met die van een virushandtekening in de database met virusdefinities van Avast, de antivirus die website of dat product als verdacht beschouwt. Met Avast kunt u een fout-positief bestand naar hen sturen via de gebruikersconsole of door een e-mail naar hen te sturen.

Om het product van de lijst te verwijderen en het voor toekomstig gebruik toe te staan, kunt u contact opnemen met Avast klantenservice nummer van de Avast-antivirus. U kunt zoeken naar klantenondersteuning van Avast-nummer van Google of u kunt hun nummer +32-28086866  krijgen van de officiële website van de antivirus.

U kunt dit probleem zelf oplossen door eenvoudige stappen te doorlopen. Als het bestand zich in uw viruskist bevindt, kunt u het klantenservice Avast fout-positieve bestand via de gebruikersconsole verzenden.

1. Open de Avast-antivirus door op het pictogram te klikken en wacht tot het hoofdvenster wordt geopend.

2. Klik op de optie ‘Onderhoud 'en vervolgens op de viruskist.

3. Zoek nu het bestand dat u wilt corrigeren. Klik met de rechtermuisknop op dat bestand en klik vervolgens op 'Verzenden naar viruslab' of 'Verzenden naar alle software', indien van toepassing. Selecteer 'False Positive' in het vak 'Type'.

4. Voer in het gedeelte 'Bestanden horen bij het volgende programma' de informatie in die u over het product wilt toevoegen. Als het product van een vertrouwde bron is, vink dan het vakje aan naast 'Dit programma komt van een vertrouwde bron'.

5. U kunt aanvullende informatie over het product toevoegen in de daarvoor bestemde doos.

6. U kunt het e-mailadres invoeren zodat het bedrijf contact met u kan opnemen over de informatie op het product.

7. Vink ten slotte het vakje aan naast 'Ik weet wat ik aan het doen ben en klik op de knop' Verzenden '.


Comments

Popular posts from this blog

Kenmerken Van Avast! Antivirus Software Toepassing.

Wat Is De Slimste Methode Om Avast Zonder Wachtwoord Te Verwijderen?