10 Stappen Voor Het Oplossen Van Problemen Met De Oude Versie van Avast Antivirus

 Als het gaat om online bedreigingen en hackactiviteiten, is onschendbaarheid erg belangrijk, maar hoe kiest u de beste antivirussoftware voor uw pc? Het is een veelbesproken vraag op internet; antwoorden zijn verschillend volgens de opvattingen en gedachten van experts in de branche.

Eerst moet u ervoor zorgen dat het antivirusproduct dat u hebt geselecteerd, van een toonaangevend antivirusmerk is. Het tweede waar u op moet letten, is dat het uw pc of laptop kan beschermen tegen alle soorten virusinbraken, of het nu gaat om Trojaanse paarden, phishing, hacking, adware, wormen, virussen, toetsaanslagrecorders en andere.

Problemen met Avast Antivirus oplossen

Avast Antivirus is een naam die zich richt op malware in elke hoek van de harde schijf van uw computer en de toegang tot online bedreigingen en internetsites blokkeert, vooral die met die pop-upvensters. Ongetwijfeld is Avast de beste voor uw pc; het kan ook technische problemen hebben.

Zeker, Avast-componenten die niet meer werken, is een van de belangrijkste problemen die worden veroorzaakt door inconsistente beschadigde bestanden of ontbrekende bestanden of door het installeren, verwijderen en overschrijven van sommige pc-programma's. Voordat u doorgaat met de stappen voor probleemoplossing, moet u dus weten dat elk probleem in uw systeem kan optreden vanwege een oude versie van antivirus. Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw system besturings systeem te herstellen.

Stap 1

Verwijder de oudere versie van Avast Antivirus van uw systeem

Stap 2

Verwijder alle resterende bestanden van de antivirus uit Windows

Stap 3

Verwijder Avast Firewall Driver

Stap 4

Start uw computer opnieuw op in de veilige modus

Stap 5

Verwijder alle bestanden die beginnen met aswNdis *. * Uit C: \ Windows \ System32 \ DriverStore

Stap 6

Verwijder alle webcookies van uw webbrowser

Stap 7

Schakel de firewallsoftware uit

Stap 8

Download de nieuwste versie van Avast Antivirus op uw pc

Stap 9

Voer een antiviruslicentie in om software te activeren

Stap 10

Schakel firewallsoftware in en klaar

Bottom Line

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u uw systeem beschermen tegen allerlei soorten online bedreigingen en cyberveiligheidsproblemen. Afgezien hiervan, als u op elk moment hulp nodig heeft en in verband met enige kwestie van antivirus-installatie of -updates, bel dan het Avast klantenservice telefoonnummer +32-28086866 om hulp te zoeken van technische experts

Comments

Popular posts from this blog

Kenmerken Van Avast! Antivirus Software Toepassing.

Hoe Een Bestand Als Veilig Indienen Bij Avast Antivirus 2017?

Wat Is De Slimste Methode Om Avast Zonder Wachtwoord Te Verwijderen?