Is Antivirus Bescherming Nodig Voor Mijn Bedrijf?

 Met bedreigingen zoals ransomware kunnen bedrijven het zich niet veroorloven om hun netwerken en gegevens onbeveiligd te laten.

Met bedreigingen zoals ransomware kunnen bedrijven het zich niet veroorloven om hun netwerken en gegevens onbeveiligd te laten.


Als u zich afvraagt of uw bedrijf antivirusbescherming nodig heeft, is het korte antwoord ja. Hoewel Windows 10 zijn eigen goed beoordeelde ingebouwde antivirusprogramma heeft, Windows Defender, kan investeren in een speciale Windows-antivirusoplossing voor bedrijven een uitgebreidere bescherming bieden.


Waarom Is Antivirus Belangrijk Voor Het Beschermen Van Bedrijfsprocessen?

Cyberdreigingen zijn altijd in ontwikkeling. Naarmate besturingssystemen en webbrowsers zich hebben ontwikkeld om virussen effectiever te stoppen, bedenken cybercriminelen ook nieuwe soorten aanvallen. Geavanceerde nieuwe malware maakt gebruik van onontdekte softwarekwetsbaarheden en kan de basisbescherming van uw besturingssysteem en webbrowsers doorstaan als u niet over een robuuste antimalware-oplossing beschikt.

Een toenemend aantal cybersecurity-bedreigingen is specifiek gericht op bedrijven, waarbij vooral ransomware een bron van zorg is. SamSam-ransomware heeft bijvoorbeeld eerder een ziekenhuis in Indiana en de stad Atlanta (ja, de hele stad) neergehaald. En een ransomware-aanval op de haven van San Diego bracht het transportknooppunt tot stilstand. U hebt antivirus nodig om ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet kwetsbaar is voor een ransomware-aanval en neem telefonisch contact Avast belgie.


Antivirus producten zoals eindpuntbescherming creëren een extra beschermingslaag, zodat zelfs als malware uw computer weet te bereiken, u iets heeft om het te detecteren en te verwijderen voordat het het hele netwerk verstoort.


Antivirus software werkt niet alleen door virussen op te sporen en te verwijderen, maar uw gegevens ook te beveiligen tegen alle verschillende soorten aanvallen, daarna kunt u bellen met Avast nummer belgie +32-25884434. Webbeveiligingstools kunnen bijvoorbeeld helpen phishing-aanvallen te voorkomen en kwaadaardige websites te blokkeren, en anti-ransomwaretools kunnen de gegevens op uw apparaten beschermen tegen versleuteling en vastgehouden voor losgeld.


Born

Comments

Popular posts from this blog

Kenmerken Van Avast! Antivirus Software Toepassing.

Hoe Een Bestand Als Veilig Indienen Bij Avast Antivirus 2017?

Wat Is De Slimste Methode Om Avast Zonder Wachtwoord Te Verwijderen?